24/24 bereikbaar voor noodgevallen: +32 493/77.24.24
Volg ons op Facebook

Van depannage tot domotica: onze diensten

Depannage

Problemen met uw elektriciteit, netwerk of domoticasysteem? MDS Elektriciteit staat klaar voor alle dringende interventies en depannages, en dat 24 uur per dag en zeven dagen in de week.

Snel en efficiënt!

Lees meer

Domotica

Domotica maakt het leven in uw woning, kantoor en/of bedrijf een stuk gemakkelijker. Daarom maken wij hier graag werk van. Doe gerust een beroep op ons: voor de kleinste automatisering tot volledige huisautomatisering of bedrijfsautomatisering.

Lees meer

Renovatie

Goed geplaatste elektriciteit is cruciaal in een renovatieproject. Wij voeren die werken dan ook uit met de grootste zorg. Of het nu gaat om de plaatsing van enkele stopcontacten of de volledige vernieuwing van uw elektriciteitsnetwerk.

Lees meer

Nieuwbouw

Start u met een nieuwbouwproject?

Dan denken wij graag van a tot z met u mee over het geschikte elektriciteitsnetwerk, de juiste domotica, toegangscontrole, enzovoort.

 

Met kwaliteit als rode draad.

Lees meer

Herstellingen

Storingen in uw elektriciteitsnetwerk, een domotica-commando dat niet naar behoren functioneert? Heel vervelend allemaal. Wij komen graag (en snel!) langs voor herstellingen. Zelfs voor een schakelaar die niet naar behoren werkt kunt u een beroep doen op ons!

Lees meer

Netwerken

Een thuis- of kantoornetwerk installeren? MDS Elektriciteit doet het met plezier. Wij plaatsen de (bekabeling)apparaten, realiseren de verbinding(en) en zorgen ervoor dat u zorgeloos blijft genieten van internet en meer.

Lees meer

Multimedia

Multimedia is als het ware onze speeltuin: home cinema, computer, televisie, Dolby Surround systeem...

Wij installeren het allemaal. Ook voor herstellingen kunt u bij ons aankloppen.

Lees meer

Toegangscontrole

Wooncomfort start met een veilig gevoel. MDS Elektriciteit installeert voor u graag camera’s voor toegangscontrole (codeklavieren) badgelezers..., parlofonie, (en videofonie ) enzovoort

Lees meer
© 2023 MDS Elektriciteit bv - Privacy - Website by KMOSites