24/24 bereikbaar voor noodgevallen: +32 493/77.24.24
Volg ons op Facebook

Domotica en elektriciteit: de kern van onze zaak

Domotica, elektriciteit, netwerken … Alles wat van ver of van dicht met stroom te maken heeft, noemen we graag onze specialiteit. Als jonge eenmanszaak, gevestigd in Gent, zijn wij actief in heel Vlaanderen en zelfs Nederland. Nieuwbouw of renovatie? Privéwoning of kantoor? Kleine herstelling of all-in elektriciteitsproject? Snelle herstelling of grondig onderhoud? Reken op ons voor een vakkundige uitvoering met oog voor detail.

 

Kwaliteitsmerken

Om u als klant het allerbeste resultaat te garanderen, werken wij alleen met merken die hun waarde bewezen hebben. Voor domotica en videofonie gebruiken wij de producten van Dobiss, en verder werken wij met 'klassiekers' als Niko, Btcino, Shneider, LeGrand en Hager.

 

 

Onze diensten

MDS biedt aan zowel professionele als particuliere klanten heel wat diensten. Onder elektriciteitswerken verstaan wij onder meer domotica, netwerken, home entertainment, toegangscontrole en verlichting. Wij voelen ons even goed thuis in nieuwbouw als renovatie en zijn 24/7 beschikbaar voor depannages. Ook voor de plaatsing van kleine huishoudelijke toestellen als wasmachines of droogautomaten kunt u op ons rekenen.

 

Altijd bereikbaar

Omdat wij weten hoe vervelend stroompannes of andere elektronische problemen kunnen zijn, stellen wij ons graag 24/7 beschikbaar voor noodgevallen particulieren en bedrijven.

 

Scherpe prijs

Onze producten en dienstverlening voldoen aan de allerhoogste kwaliteitsnormen, maar zonder dat daar exuberante tarieven tegenover staan. Wij hanteren daarentegen de juiste prijs-kwaliteitverhouding.

 

Gediplomeerde zaakvoerder

De zaakvoerder van MDS Elektriciteit is geschoold in het vak en brengt uw project daarom gegarandeerd in een ‘stroom-versnelling’.

 

Kwaliteitsmaterialen

NikoBtcino, Shneider, LeGrand en Hager zijn maar enkele van de kwaliteitsmerken wiens materialen wij gebruiken.

 

Topprofessional

Of het nu de vervanging van een stopcontact betreft, of de bekabeling van een volledig kantoor: zaakvoerder Matthias De Schepper zet zich hoe dan ook 100 procent in om een perfect eindresultaat te garanderen.

© 2024 MDS Elektriciteit bv - Privacy - Website by KMOSites